Projekti > Softver & Web skripte

 
Želiš pristup svim sekcijama?

Registracija  Izradom namenskih PHP/MySQL aplikacija i skripti bavim se više od 5 godina. Uglavnom radim na izradi prilagođenih CMS rešenja, mada sam izradio i mnogo specifičnih PHP skripti koje čine da Web prezentacije koje radim budu znatno dinamičnije. Na ovoj stranici predstaviću neke od kreiranih PHP/MySQL aplikacija i skripti i postaviću demo verzije za neke od skripti.

Prilagodjena CMS rešenja
Excel to MySQL convertor
PHP Komentari
PHP Moj Profil
PHP Anketa
PHP Chat

Prilagodjena CMS rešenja (Custom CMS) predstavljaju idealno rešenje za sve one koji žele da brzo i lako upravljaju sadržajem (tekstom, slikama, video materijalima i sl.) na svojoj Internet prezentaciji. CMS rešenja koje kreiram se mogu ugraditi i u već postojeću Internet prezentaciju, mada se najveća efikasnost prilagodjenih SMS rešenja postiže uz kreiranje novog Web sajta.

Klijent, nakon implementacije CMS rešenja, dobija Zonu za ažuriranje sajta (Admin Zonu) preko koje može upravljati gotovo svakim segmentom svoga sajta. Uz CMS sistem se mogu dodati i ostale PHP skripte koje vode ka većoj dinamičnosti sajta, kao što su kontakt formular, komentari posetilaca, anketa, galerija slika i video materijala i sl.

Pogledajte izgled "Admin zone" CMS rešenja (Kliknite na sliku da je uveličate)
Baza podataka SDS-a Baza podataka SDS-a Baza podataka SDS-a Baza podataka SDS-\