Posetite sajt moje firme

Bolje Vas našao!

Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Moji radovi
Inkscape

24.Feb 2012.god.
Inkscape

Inkscape je opensource program za kreiranje 2D vektorske grafike, koji nimalo ne zaostaje za vodećim komercijalnim rešenjima kao to su Illustrator ili Corel Draw a koristi standardni format za vektorsku grafiku - SVG. Poseduje gotovo sve potrebne opcije za rad sa SVG fajlovima.
Preuzmi Inkscape

Land of Web

11.Feb 2012.god.
Tank 1990

Land of Web je web sajt koji nudi obilje tutorijala, skripti, grafike itd. koji mogu biti od velike pomoći za web dizajnere/programere. Na sajtu moćete pronaći mnoštvo PSD fajlova, ikona, pozadina za Vaše buduće web prezentacije ali i puno preporuka, linkova ka drugim korisnim sajtovima i slično.
Poseti Land of Web

LastPass

8.Nov 2011.god.
Tank 1990

LastPass je besplatan program koji me je "oslobodio" pamćenja svih lozinki. Program se jednostavno integriše u Internet pregledač (Browser) i čuva sve vaše lozinke. Pri tome je dovoljno da zapamtite samo jednu lozinku, tj. lozinku za pristup LastPass programu.
Preuzmi LastPass

Tank 1990

8.Okt 2011.god.
Tank 1990

Tank 1990 je igra koju sam kao klinac igrao danonoćno (a i danas odigram neku partiju :)), pa rekoh da podsetim još nekoga na ovu igru. Igru možete besplatno preuzeti (zajedno sa emulatorom) koji skupa zauzimaju 1 MB na hard disku. Igra se može igrati preko tastature i preko gamepada-a. Možda ova igra nije baš za sekciju "Korisni programi", ali definitivno je zaslužila bda se nađe negde na sajtu.
Preuzmi VirtuaNES + Tank 1990

FormatFactory

4.Jun 2011.god.
FormatFactory

Program koji mi je pomogao da se izborim sa više od 8GB sirovog video materijala, i da taj materijal što bezbolnije "spakujem" na svega oko 500MB je FormatFactory. Pored konvertovanja gotovo svih popularnijih video formata, program nudi i konvertovanje audio formata i slika uz pregršt dodatnih opcija. Program je besplatan i "težak" svega 18 MB.
Preuzmi FormatFactory

CCleaner - Čišćenje fajlova

19.Nov 2010.god.
CCleaner

Jednostavno rešenje za brzo uklanjanje svih nepotrebnih fajlova sa vašeg računara zove se CCleaner. U sebi sadrži module za brisanje nepotrebnih fajlova koji su ostali nakon deinstalacije nekog programa, brisanje privremenih fajlova, optimizaciju registra i slično.
Preuzmi CCleaner 3.00

Recuva - Vraćanje izbrisanih fajlova

22.Sep 2010.god.
Recuva

Ukoliko ste greškom izbrisali fajl sa Vašeg računara, USB fleša, ili fajlu ne možete da pristupite zbog oštećenja hard diska ili fleša, Recuva bi mogla da Vam pomogne. Pomoću ovog programa sam uspeo da "spasim" slike sa memorijske kartice digitalnog aparata, jer se istoj nije moglo pristupiti zbog virusa, pa preporučujem svima koji (ne daj Bože) budu imali slične probleme da iskoriste ovaj besplatan i za korišćenje jednostavan program.
Preuzmi Recuva 1.37

Koliko brzo radi Vaš sajt?

9.Sep 2010.god.
WebPage Test

WebPagetest je veb prezentacija koju bi svaki webmaster morao imati u "bookmark-u". Dovoljno je u formu predvidjenu za to ukucati URL Vaše veb prezentacije, a WebPagetest će detaljno analizirati brzinu učitavanja sajta, veličinu fajlova koji se učitavaju uz sajt, a pored toga, prikazaće i predloge za optimizaciju i povećanje performansi Vaše prezentacije.
Poseti WebPagetest

Photo Magician - Optimizacija slika

6.Avg 2010.god.
Photo Magician

Photo Magician je besplatan program, uz to "težak" nešto više od 1 MB, kojim vrlo jednostavno možete promeniti veličinu velikog broja slika. Podržava sve standardne rezolucije slika, a dopušta i mogućnost ručnog podešavanja veličine slika u procentima. Program kojeg definitivno treba da ima svako ko želi da brzo i kvalitetno optimizuje svoje fotke.
Preuzmi Photo Magician

cp6Linux - Srpski Linux

16.Jul 2010.god.
cp6Linux

Distribucija Linuks operativnog sistema pod imenom cp6Linux, je OS koji se razvija na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Reč je o distribuciji Linuksa baziranoj na Ubuntu-u, koja ima za cilj da korisnicima Linuksa u Srbiji omogući korišćenje slobodnog sofvera na srpskom jeziku.
Posetite zvaničnu web prezentaciju cp6Linux-a
Slike ekrana (Screenshoots) | Komentari:   0

Vakcinišite Vaš računar

17.Maj 2010.god.
Panda USB Vaccine

Program pomoću kojeg možete efikasno zaštititi fleš, blokiranjem mogućnosti da se virus automatski pokrene putem Autorun.inf datoteke je Panda Vaccine. Program je besplatan i vrlo jednostavan za upotrebu a zauzima svega 1MB radne memorije.
Preuzmi Panda USB Vaccine

Dodaj.rs (Besplatan online štek)

16.Maj 2010.god.
Dodaj.rs

Predstavljam Vam sajt koji se vrlo lako pamti i koji ima vrlo praktičnu primenu. Radi se o čuvanju i brzoj razmeni fajlova, i to bez mnogobrojnih restrikcija i bez straha da će fajl biti obrisan. Odlična je zamena za slična inostrana rešenja, bilo da želite da "okačite" fotke, muziku, dokumente ili arhive.
Poseti Dodaj.rs

FileZilla 3.3.2.1

21.Apr 2010.god.
FileZilla

Da bi ste maksimalno iskoristili mogućnosti FTP protokola, morate imati vrhunski FTP klijent, a takav je upravo FileZilla. Program je open-source a pritom je i vrlo lak za korišćenje. Posebno je korisna opcija dodavanja često korišćenih sajtova, i funkcija "QuickConnect!!" koja vas "vodi" direktno na poslednje upload-ovani sajt, međutim ova korisna opcija može da bude i "rupa" u sigurnosti.
Preuzmi FileZilla 3.3.2.1


G Data Internet Security

Datum: 04.Apr 2010.god.
G Data Internet Security

Predstavljam vam bezbednosno rešenje za računare kompanije G Data, jedne od najstarijih kompanija koje se bave zaštitom računarskih sistema. Zaštitu vrši automatski uz (ponekad) minimalnu intervenciju korisnika. Paket sadrži AntiVirus, AntiSpyware, AntiPhishing i AntiRootkit module.
G Data Internet Security - Probna verzija
Freelance Jobs

oracle

Valid XHTML 1.0 Transitional