Projekti > Softver & Web skripte

 
Želiš pristup svim sekcijama?

Registracija  Izradom namenskih PHP/MySQL aplikacija i skripti bavim se više od 5 godina. Uglavnom radim na izradi prilagođenih CMS rešenja, mada sam izradio i mnogo specifičnih PHP skripti koje čine da Web prezentacije koje radim budu znatno dinamičnije. Na ovoj stranici predstaviću neke od kreiranih PHP/MySQL aplikacija i skripti i postaviću demo verzije za neke od skripti.

Prilagodjena CMS rešenja
Excel to MySQL convertor
PHP Komentari
PHP Moj Profil
PHP Anketa
PHP Chat

PHP Anketa je PHP skripta koja Vam omogućuje da na svom sajtu postavite anketu i tako saznate šta vaši posetioci misle o nekom sadržaju sajta, usluzi, proizvodi i slično. Skripta beleži datume prvog i poslednjeg glasanja, kao i ukupan broj glasova. Podrazumeva se da jedan posetilac može samo jednom glasati, mada se skripta može podesiti da posetilac glasa neograničeno puta. Rezultata glasanja se mogu prikazati u brojkama ili putem interaktivnog grafičkog prikaza.

Skripta je dostupna u dve forme:
1. Jedinstvena Anketa: Unapred se podesi pitanje ankete i mogući odgovori.
2. Dinamička Anketa: Vlasnik sajta dobija Administrativni panel za Ankete i može sam da upravlja aktuelnom Anketom, tj. da menja pitanja i moguće odgovore na ta pitanja.

Primer skripte PHP Anketa (Jedinstvena anketa sa grafičkim prikazom rezultata):
Baza podataka SDS-a Baza podataka SDS-a