Projekti > Internet prezentacije

 
Želiš pristup svim sekcijama?

Registracija  


apel

PutujLako.RS - Zajedničko putovanje

Aplikacija koja omogućava "spajanje" vozača i putnika u cilju zajedničkog putovanja i uštede u troškovima putovanja. Aplikacija je uradjena po ugledu na nemački mitfahrgelegenheit.de, koja je jedna od najkorišćenijih aplikacija u Nemačkoj, sa preko 4 miliona registrovanih korisnika i nekoliko desetina hiljada vožnji dnevno.


Korišćene tehnologije: HTML, CSS, SQL, PHP, JS
Web: www.putujlako.rs
apel

Repriza.TV - Sve reprize na jednom mestu

Repriza.TV nudi pregled repriza emisija uz napredan sistem pretraga repriza po emisijama, televizijama, produkcijskim kućama i žanrovima. Aplikacija je završena maja 2012. godine, ali se čekalo sa njenin "lansiranjem" zbog prikupljanja kvalitetnih emisija.


Korišćene tehnologije: HTML, CSS, SQL, PHP, JS
Web: www.repriza.tv
apel

Glas Zapadne Srbije

GlasZapadneSrbije Vam donosi najnovije informacije iz ovog dela Srbije. Sajt je vlasništvo produkcijske kuće ČačakVideo, te zbog toga dizajn ova dva sajta dosta liče.


Korišćene tehnologije: HTML, CSS, SQL, PHP, JS
Web: www.glaszapadnesrbije.rs
apel

Botta.TV - Multimedijalni sajt + Admin Zona

Botta.TV je web sajt zamišljen kao dodatak matičnom sajtu (botta.rs), a koji nudi isključivo pregled video snimaka u vezi auto tjuninga. Za Botta.TV sam izradio i priladodjeno CMS rešenje, te tako omogućio jednostavno dodavanje i prilagodjavanje sadržaja sajta.


Korišćene tehnologije: HTML, CSS, SQL, PHP, JS
Web: www.botta.tv
apel

Admin zona za SlusajteRadio.rs

Za srpski sajt posvećen domaćim radio stanicama i dobroj muzici sam kreirao panel za administratora i tako omogućio da se sajt, koji je do sad bio statičan, redovno ažurira. Pored ažuriranja radio stanica, administratoru je omogućeno i upravljanje reklamama odnosno banerima.


Korišćene tehnologije: HTML, CSS, SQL, PHP, JS
Web: www.slusajteradio.rs
apel

PHP Aplikacija za Apel-Sin.ru

Za moskovsku turističku agenciju ApelSin sam kreirao tzv. Interaktivni cenovnik. Reč je o PHP aplikaciji koja vrši transfer Excel tabele u kojoj se održava cenovnik agencije na web sajt agencije, pa tako cenovnik biva dostupan posetiocima sajta uz mogućnost detaljne pretrage cenovnika.


Korišćene tehnologije: HTML, CSS, SQL, PHP, JS
Web: www.apel-sin.ru/ic
www.distrofija.rs

Savez Distrofičara Srbije

Savez distrofičara Srbije osnovan je pre 43 godine (1968.) u cilju zaštite prava i interesa ove kategorije građana. Pored web prezentacije, za Savez sam izradio i modernu bazu podataka koja obuhvata članove lokalnih udruženja kao i statističke podatke o lokalnim udruženjima.


Korišćene tehnologije: HTML, CSS, SQL, PHP, JS
Web: www.distrofija.rs
http://www.cacakvideo.com

Produkcijska kuća - Čačak Video

Projektovanje baze podataka, izrada PHP skripte za ubacivanje video materijala i kreiranje administratatorskog odeljka za brze izmene na sajtu. Sve stranice su redizajniranje ali originalni dizajn (koji nisam ja dizajnirao) nije menjan!


Korišćene tehnologije: HTML, PHP, SQL, JS.
Web: www.cacakvideo.com
www.healthyfruit.rs

Healthy Fruit

Healthy Fruit je porodično preduzeće koje se bavi otkupom i preradom maline i ostalog jagodičastog voća, a 80% ukupne proizvodnje se izvozi. Na sajtu sam radio na prilagođavanju PHP skripti i modernizovanju nekih delova. U prvobitnom dizajnu sajta nisam učestvovao.


Korišćene tehnologije: HTML, CSS, SQL, PHP, JS
Web: www.healthyfruit.rs
www.domzastare-kaculice.rs

Dom za stare "Kačulice"

Dom za stare "Kačulice" nalazi se u Kačulicama na 15 Km od Čačka, na obroncima planine Jelice u čistoj i netaknutoj prirodi. Dom je otvoren sa ciljem pružanja visoko kvalitetnih usluga starijim osobama u izuzetno prijatnom ambijentu i domaćoj atmosferi.


Korišćene tehnologije: HTML, CSS, PHP, JS
Web: www.domzastare-kaculice.rs
www.baza.co.nr

BAZA! v3.4 - Portal za studente

BAZA! je portal za studente, a osnovna namena je razmena fajlova među studentima. Takođe, sadrži podsisteme za komunikaciju i upoznavanje među studentima, i razmenu ideja i mišljenja.


Korišćene tehnologije: HTML, CSS, PHP, MySQL, JS
Web: www.baza.co.nr
www.supersonik.rs

SuperSonik d.o.o. Čačak

SuperSonik d.o.o. je preduzeće za proizvodnju industrijskih mašina i opreme. Sajt je preveden na 4 svetska jezika i sadrži detaljne specifikacije za svaku mašinu.


Korišćene tehnologije: xHTML, CSS, PHP, SQL, JS.
Web: www.supersonik.rs

www.abstax.rs

ABS TAX d.o.o. Čačak

ABS TAX d.o.o. je preduzeće za računovodstvo i poreski konsalting i zbog prirode posla sajt preduzeća mora biti moderan, skladan i profesionalno orijentisan, bez puno boja i sličica. Akcenat je stavljen na opis posla kojim se preduzeće bavi i laku pretragu na pretraživačima.


Korišćene tehnologije: xHTML, CSS, PHP, SQL, JS.
Web: www.abstax.rs
www.ogi-md.co.rs

Auto Centar OGI MD Čačak

Web prezentacija Auto Centra "OGI MD" iz Čačka. U prvi plan je postavljeno brzo i lako nalaženje informacija o firmi i uslugama, dok je dizajn,iako je postavljen u drugi plan, ipak lepo uređen i pregledan.


Korišćene tehnologije: xHTML, CSS, PHP, JS.
Web: www.ogi-md.co.rs
Artist's interpretation of article headline

Krojačka radionica - Ana Milović

Web prezentacija krojačke porodične radionice "Ana Milović" iz Čačka. Obavezno pogledajte modne kreacije mlade i talentovane tekstilne inženjerke Ane Milović. Nećete ostati ravnodušni!


Korišćene tehnologije: xHTML, CSS, JS, Mootools.
Web: www.anamilovic.co.nr